Online Business Media | Vacature Sales & Marketing Executive
Solliciteer bij Online Business Media
vacature sales marketing
2522
page-template-default,page,page-id-2522,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

vacature sales marketing desktop above

 

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven commercieel dienstverlener voor onze jonge, nieuwe en innoverende organisatie voor het optimaliseren van resultaten in de sales & marketing.

Online Business Media is een organisatie die zich specialiseert in het ondersteunen en helpen van organisaties op Facebook en Instagram. Wij zijn als vertegenwoordiger van Fanbooster een van de weinige Facebook Marketing Partners in Nederland en streven ernaar onze klanten altijd voorop te laten lopen in de mogelijkheden.

 

Wie zoeken wij?
Een spin in het web met een gedreven commerciële instelling. Een ondersteunend persoon in het sales- en marketing proces. Je houdt je bezig met bestaande -maar ook met het benaderen van nieuwe- klanten, geeft support en adviseert bestaande klanten op Facebook, Instagram en Fanbooster. Je bent super geïnteresseerd in nieuwe marketing kanalen en niet bang om voor de klas te staan. De telefoon is je beste vriend en Snapchat, Instagram, Facebook en andere social media kanalen kennen voor jou geen geheimen meer.

Je bent een opgeruimd persoon met overzicht en discipline. Je kan prioriteren stellen en bent accuraat.

Kortom: Een zeer veelzijdige functie, waarbij we je uitdagen om samen met je collega’s onze klanten een stapje verder te helpen met het behalen van hun marketing en sales resultaten.

 

Functie eisen & persoonlijke kenmerken

  •   HBO niveau 3 jaar ervaring in een binnendienst functie.
  • Commerciële opleiding met commerciële affiniteit met resultaat gericht werken.
  • Affiniteit met sales & online-marketing
  • Heeft een liefde voor social media
  • Service gericht
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.​
  • Ervaren met MS Office
  • WordPress, Mailchimp en Photoshop zijn een pre

 

Je zoekt de uitdaging om alles uit jezelf te halen en wil net dat stapje harder lopen dan een ander om een zeer bijzonder bijdrage in het resultaat te kunnen leveren.

 

Wat bieden we je?
Een werkplek binnen een informeel en ambitieus team met specialisten op verschillende vlakken. Je krijgt de kans je optimaal te ontwikkelen en gebruik te maken van de aanwezige expertises. Naast de ontwikkeling die je bij ons kan doormaken, ontvang je uiteraard een marktconform salaris.

 

Aanvang
Per direct voor 40 uur in de week.

 

Solliciteren
Ben je enthousiast en wil je graag aan de slag? Stuur dan een sollicitatiebrief en CV naar jurgen@obmn.nl