Online Business Media | Vacature projectmanager
Solliciteer bij Online Business Media
ondernemende projectmanager
2515
page-template-default,page,page-id-2515,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

vacature projectmanager agile scrum

 

Online Business Media is een organisatie die zich specialiseert in het ondersteunen en helpen van (marketing-driven) organisaties om  doelstellingen en targets via Facebook te halen.

Op dit moment ondersteunen wij met ons team zowel kleine organisaties als A-merken voornamelijk met Facebook door inzet van Fanbooster. Echter ontbreekt ook de kennis niet van andere Social Media middelen zoals Twitter, Linkedin en YouTube.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de communicatie, planning, Facebook-apps en maatwerkprojecten. Je hoort de wensen en de online ambities van de klant aan en vertaalt deze naar creatieve oplossingen welke aansluiten op de dienstverlening van Online Business Media en het type project.

Door jouw internetervaring kun je zowel op het gebied van design, usability, techniek als online marketing de beste oplossing adviseren. Je vindt het leuk om intensief samen te werken met de klant én met de collega’s binnen jouw team. Je verzorgt trainingen bij de klant en bent in staat om zelfstandig kleine aanpassingen door te voeren.

 

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag met de software Fanbooster. De projecten in Fanbooster kunnen gebaseerd zijn op een template of krijgen een eigen ontwerp. Door de korte doorlooptijd werk je aan meerdere projecten tegelijkertijd en doe je veel ervaring op met meerdere klanten. Je adviseert de klant op basis van haar doelstellingen, bedenkt samen een contentstrategie  en zorgt ervoor dat campagnes aansluit bij de huisstijl van de klant. Je zorgt voor de realisatie tot aan publicatie van campagnes.

In het geval van een maatwerk-project werk je nauw samen met je collega vormgever om de juiste look and feel te creëren. Als projectmanager ben je eindverantwoordelijk voor het succesvol opleveren van de projecten richting de klant. Dit betekent dat je projecten oplevert waarmee de klant haar doelstellingen kan bereiken. Daarbij verlies je planning en kwaliteit niet uit het oog.

 

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting Media Management;
  • 1-3 Jaar relevante werkervaring binnen de internetbranche;
  • Beschikt over goede kennis van WordPress;
  • Kennis van Adobe Photoshop
  • Kennis van HTML & CSS is een pré;
  • Gevoel voor design en kennis van usability;
  • Werkt gestructureerd en planmatig, je kunt het overzicht bewaren bij de uitvoering van meerdere projecten;
  • Teamplayer
  • Werkt zelfstandig, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flinke dosis discipline; 
  • Communiceert duidelijk in zowel de Nederlandse als Engelse taal;

Wat bieden we je?
Een plek binnen een informeel en ambitieus team met specialisten op verschillende vlakken. Je krijgt de kans je optimaal te ontwikkelen en gebruik te maken van de aanwezige expertises. Naast de ontwikkeling die je bij ons kan doormaken, ontvang je uiteraard een marktconform salaris en bijzondere groeimogelijkheden! Een ding is zeker: onze toekomst is JOUW toekomst.

 

Wanneer kan je starten?
Waar blijf je? Laat niet op je wachten en deel je creativiteit met o.a. Douwe Egberts, Feyenoord, Van Gilse, de Volkskrant en bijvoorbeeld het Grafisch Lyceum.

 

Solliciteren
Ben je enthousiast en wil je graag aan de slag? Stuur dan een sollicitatiebrief en CV naar jurgen@obmn.nl. Ambieer je ander functie binnen onze organisatie? Stuur dan een sollicitatie.