Online Business Media | Vitesse - Voorbereiding1415 - Online Business Media
152
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-152,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Vitesse – Voorbereiding1415

Over dit project

Vitesse is opgericht in 1892 en de op één na oudste profclub van Nederland. Traditie en toekomst in geel en zwart. Vitesse is Arnhem, maar kijkt en reikt verder dan de stadsgrenzen. Een club met landelijke aantrekkingskracht en internationale uitstraling. Vitesse staat voor mentaliteit en gedrevenheid. Passie voor de helden van het voetbal, maar Vitesse is meer dan een sportclub alleen. Vitesse is winnen. Samen winnen.

 

Doelstellingen:

*  Genereren van kwalitatieve volgers op Facebook.
*  Meer bezoekers trekken, ook uit andere regio’s, die in de toekomst Vitesse structureler bezoeken.
*  Het stimuleren van verkopen van nieuwe seizoenskaarten buiten Arnhem.

 

Oplossing:
Door de inzet van de unieke code generator tijdens de Fanmaand van Vitesse werd hier perfect op ingespeeld. Het publiek van Vitesse ontving een kaart met een unieke QR code en werd aangespoord om naar de Facebookpagina van Vitesse te gaan. Een ieder kon door het achterlaten van naw-gegevens en het invullen van een unieke code op de Facebook app een kans maken op leuke prijzen, zoals een Merida Bike of kaartjes voor een wedstrijd.

 

Resultaat:
Een toename aan data waar opvolging aan is gegeven. Vitesse telt na deze actie vele nieuwe fans.

Branche:
Sport
Tags
Eredivisie, Facebook Marketing, Vitesse